Politika privatnosti

Politika privatnosti za Sportski zid

Ova Politika privatnosti opisuje kako Sportski zid prikuplja, koristi i deli Vaše lične podatke prilikom korišćenja našeg sajta i kupovine naših proizvoda. Mi smo svesni važnosti privatnosti i obavezujemo se da ćemo čuvati Vaše lične podatke u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Prikupljanje podataka

Prilikom posete našem sajtu, možemo prikupljati različite vrste informacija, uključujući Vaše ime, adresu, e-mail adresu, telefonski broj i druge informacije koje nam Vi dobrovoljno pružite prilikom kreiranja naloga ili kupovine proizvoda. Takođe, možemo automatski prikupljati određene informacije o Vašem korišćenju sajta, kao što su IP adresa, vrsta pregledača, vreme pristupa i trajanje posete.

Korišćenje podataka

Vaši lični podaci će biti korišćeni isključivo u svrhe ispunjavanja Vaših zahteva za proizvodima koje ste kupili i za pružanje usluga koje ste zatražili, kao što su isporuka proizvoda i komunikacija u vezi sa Vašom kupovinom. Takođe, možemo koristiti Vaše podatke za poboljšanje našeg sajta i pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Osim toga, možemo koristiti Vaše podatke za slanje marketinških poruka koje smo procenili da bi mogle biti od interesa za Vas, ali samo ako ste nam dozvolili da to učinimo. Možete se u svakom trenutku odjaviti od primanja marketinških poruka klikom na opciju “Odjavi se” u poruci koju ste primili.

Otkrivanje podataka trećim licima

Vaši lični podaci neće biti deljeni sa trećim licima osim ako je to neophodno za ispunjenje Vaših zahteva, kao što je isporuka proizvoda ili pružanje usluga koje ste zatražili. U tom slučaju, Vaši podaci će biti deljeni samo sa neophodnim partnerima za ispunjenje Vaših zahteva.

U slučaju da smo zakonski obavezani da otkrijemo Vaše lične podatke, učinićemo to samo u meri koja je neophodna za ispunjenje zakonskih obaveza.

Bezbednost podataka

Vaši lični podaci će biti čuvani na siguran način i biće zaštićeni od neovlašćenog pristupa ili korišćenja. Sportski zid koristi adekvatne tehničke, organizacione i administrativne mere za zaštitu Vaših ličnih podataka od neovlašćenog pristupa, zloupotrebe ili gubitka. Naši sistemi su redovno ažurirani i prilagođeni da zadovolje najviše standarde u oblasti bezbednosti podataka.

Vaša prava

Imate pravo da zahtevate pristup Vašim ličnim podacima koje čuvamo, kao i da zatražite ispravku, brisanje ili ograničavanje obrade tih podataka. Takođe, imate pravo da prigovorite obradi Vaših ličnih podataka u marketinške svrhe. Možete se obratiti našem timu za podršku ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa Vašim pravima.

Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na Vašem računaru prilikom posete našem sajtu. Sportski zid koristi kolačiće u svrhu poboljšanja funkcionalnosti sajta i pružanja boljeg korisničkog iskustva. Možete odlučiti da blokirate kolačiće ili da dobijete obaveštenje kada se oni šalju na Vaš računar. Međutim, blokiranje kolačića može uticati na funkcionalnost sajta i otežati korišćenje istog.

Izmene politike privatnosti

Sportski zid zadržava pravo da izmeni ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Svaka izmena će biti objavljena na našem sajtu. Preporučujemo Vam da redovno proveravate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informisani o bilo kakvim promenama.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa našom Politikom privatnosti, možete nas kontaktirati putem naše stranice za podršku. Naš tim će Vam rado pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja.